Bloggerképző

A nap felismerése, avagy van két fülem, mégsem vagyok szatyor

Talán még soha nem volt nagyob szükség a felgyülemlett stresz levezetésére a világtörténelemben, mint mostanság. De mégis hogyan, ha a legtöbb edzőterem, uszoda, jógaterem, műkörmös, fodrász, kozmetikus és még sorolhatnám mi minden zárva van. Ráadásul a természet lágy ölén sem lehet pihegni, mert az önkormányzatok a népszerű kiránduló helyeket látogatási tilalom alá vonta.

Nagyjából egy hónapja élünk a #maradjotthon projektben, egy olyan világban, amely kezd kifordulni a négy sarkából. Szépen lassan megváltozik körülöttünk minden, ám ahogy tapasztalom egy valami nem és az a humor.

“A nevetés sokkal jobban oldja a feszültséget, mint a sírás.”

Laurell Kaye Hamilton

Még év elején, amikor Vuhánban felütötte a fejét a járvány a legtöbb ember azt sem tudta, hogy létezik egy ilyen nevű város valahol Kínában, aminek jóval több lakosa van kisebb helyen összezárva, mint Magyarországnak.

Forrás: www.billingsgazette.com

A Coronáról addig max a sör szimpatikus reklám arca jutott eszünkben, amit valjunk be a legtöbb férfi szívesen elkapott volna.

Aztán, ahogy telt múlt az idő a vírus elérte Európát, idővel Magyarországot is. A kormány kihírdette az idősebb korosztály védelmét szolgáló és a vírus terjedsének megakadályozása céljából a kijárási tilalmat. Megjegyezném, hogy valamit gyaníthattak, mert a kampányfilmet jó pár évvel hamarabb leforgatták…

Forrás: Indul a bakterház

Így a harmic valahanyadik nap után a következő megállapításra jutottam:

  • Ha hordasz maszkot az a baj, ha nem akkor meg az. Feltúrtam a fél világhálót, írtam pár maszgyártónak, de sehol nem találok ehhez hasonló szájas maszkot, pedig olyan kis vidám.
  • A pasiknak új csajozós szövegük van, ami garantálja a sikert:
  • Egy csepfertőzéssel terjedő vírus legjobb ellenszere a liszt és…
  • …a WC papír
  • Maszkot szinte bármiből lehet gyártani, aminek csak a képzelet szabhat gátat.
  • Egymillió pék országa lettünk. Mindenki kovászol.

Én mindenesetre örülök, hogy luk van a fenekemen, mégsem esem ki rajta. Hatalmas bölcsesség és milyen igaz. Találjuk meg minden nap az élet apró örömeit és legyünk hálásak érte.

“Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej!”

Woody Allen

Kiss Gabriella, hobbyblogger

#Bloggerképző

Kövess, szeress, ossz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett a bejegyzés? Kérlek oszd meg mással is!