Gabi

Hello 2021

Nem új év kell. Nem fogadalom. Az álmok eléréséhez nem. Mert az álmod mindig veled van, benned van. Nem évkezdettől, nem naptártól függ. Csak tőled. Nem fogadalmak kellenek, nem újévi elhatározások. Csak te kellesz. Mert nem a fogadalmakon múlik, hogy valamit megteszel-e az új évben. Csak rajtad múlik. Nem egy évkezdethez kell kötni az álmaidat. Azokat bármikor megvalósíthatod. Ehhez nem kell január elseje. Nem kell új év. Ehhez csak egy kell. Te magad.

Csitáry-Hock Tamás

Ennek ellenére mikor máskor, ha nem ma van itt az újévi fogadalmak és fogadkozások ideje.

Nagy átlagban a dohányzásról való leszokást vagy a rendszeres sportolást fogadják meg az emberek. A gymekben az év első hónapjában van a legtöbb új bérletes így alig van szabad kardió gép vagy hely az aerobik teremben. De ilyenkor januárban fogy a legtöbb dohányzásról leszoktató segédeszköz vagy gyógyászati termék.

Pár napja már én is morfondírozok a 2021. évi terveimről, amelyekről listát is készítettem. Kézzel megírtam egy post-it-re, majd szemmagasságban felragasztottam a hűtő ajtajára, hogy egész évben lássam és ne tévesszem szem elől a célt.

2021 céljaim

Kiss Gabriella, hobbyblogger

Kövess, szeress, ossz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett a bejegyzés? Kérlek oszd meg mással is!